Бетонні сходи в будинку

vsav
Відправлено 3 дня, 21 година тому в розділ ОСББ, переглянуто 14 раз(-ів)

Всім привіт 🙂 Питання трохи будівельне, але вже голова кипить від варіантів. Хочу в будинку зробити бетонні сходи, щоб були надійні і без “сюрпризів” у вигляді скрипів чи хитань. Підкажіть, де їх взагалі краще замовляти — одразу готовими конструкціями чи краще заливати на місці? І чи є у когось досвід, як це проходило по часу і бюджету? Буду вдячний за будь-які поради, бо не хочеться перетворити ремонт на нескінченну історію

Кількість коментарів: 1
  • mega_li
    1 день, 5 годин тому

Як людина, яка нещодавно будувала власний будинок, я дуже уважно підходила до вибору матеріалів і постачальників. Через рекомендації знайомих я вирішила замовити бетон з доставкою від Ковальської, і це було правильне рішення. Офіційний сайт компанії "Бетон від Ковальської" допоміг швидко оформити все необхідне без зайвих дзвінків. Дуже сподобалося, що виробник використовує сучасні технології, що гарантує довговічність конструкцій. Для свого будинку я обрала бетонні сходи в будинку https://beton.kovalska.com/products/zbv/shidczi-betonni/ і вони вийшли не лише міцними, а й естетично привабливими. Сходи ідеально вписалися в інтер’єр і не потребують додаткового оздоблення. Я задоволена, що обрала саме цього постачальника.

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ