Тротуарна плитка лайнстоун

vsav
Відправлено 1 тиждень, 6 днів тому в розділ ОСББ, переглянуто 30 раз(-ів)

Всім привіт! Цікавить думка тих, хто вже мав справу з тротуарною плиткою Лайнстоун. Бачив її в каталозі, виглядає досить акуратно і сучасно, але хочеться зрозуміти, як вона себе поводить у реальному використанні. Я чоловік, планую робити доріжки у дворі самостійно, тому важливо, щоб матеріал був не тільки гарний, а й практичний. Може хтось вже укладав саме Лайнстоун — як вона в догляді, чи не кришиться і чи не слизька після дощу?

Кількість коментарів: 1
  • mega_li
    1 тиждень, 2 дня тому

Як людина, яка займається облаштуванням власного подвір’я вже не перший рік, я постійно шукаю нові та стильні рішення. Інтернет-магазин Avenue став для мене відкриттям, бо тут є не тільки великий вибір, але й відчуття сучасного підходу до клієнта. Вони інвестують у технології, тому продукція виглядає якісно і служить довше, ніж я очікував. Коли я обирав матеріали, мене особливо зацікавила тротуарна плитка лайнстоун https://avenu.ua/products?category=1&line=14 бо вона має дуже приємний і природний вигляд. Після укладки територія стала виглядати більш доглянутою та гармонійною. Також мені сподобалося, що плитка легко миється і не втрачає колір з часом. Тепер я із задоволенням проводжу більше часу на подвір’ї і бачу, що зробив правильний вибір.

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ