Просічно витяжний лист

mega_li
Відправлено 4 дня, 11 годин тому в розділ ОСББ, переглянуто 30 раз(-ів)

Люди, які розуміються на металі, підкажіть! Шукаю просічно витяжний лист для вентиляційних ґрат. Знаю, що буває різної товщини. Але ціни розкидані так, що сміх крізь сльози. Може, хтось нещодавно купував? Де краще: готові листи чи на замовлення різати? Заздалегідь дякую за ваші історії, вони реально допомагають не помилитися. Усім позитиву та рівних листів!

Кількість коментарів: 2
  • vsav
    4 дня, 2 години тому

Марка сталі для просічки важливіша за товщину: звичайна Ст3 під навантаженням витягується в’язанкою, а 09Г2С тримає краще.

• Фентти
    4 дня тому

Коли мені знадобився просічно витяжний лист для виготовлення огорожі, я вирішив замовити його у «Vartis» за рекомендацією знайомого. Вибір тут дійсно великий, і можна знайти саме той варіант, який підходить під конкретні задачі. Мене приємно здивувала якість матеріалу — листи рівні, міцні, без дефектів. Окремо варто відзначити швидкість обробки замовлення, адже все оформили буквально за короткий час. Дуже зручно, що є доставка, і не потрібно самостійно думати про транспортування. Якщо вам треба купити просічно витяжний лист https://vartis-metal.com.ua/product/prosichno-vytyazhnyj-lyst-pvl/ беріть тут, не пошкодуєте! Також скористався послугою порізки, і все було зроблено точно за моїми розмірами. Ціна при цьому залишилась доступною, що стало приємним бонусом. Відчувається, що компанія працює для клієнта і цінує свою репутацію. Тепер рекомендую їх усім, хто шукає надійного постачальника металу.

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ