Чи працюють банки та установи у святкові дні?

jurijwerbakovvh2134
Відправлено 1 тиждень, 5 днів тому в розділ ОСББ, переглянуто 17 раз(-ів)

Підкажіть, будь ласка, бо я зовсім заплутався в графіках. Сьогодні ніби якесь свято, і я не можу зрозуміти — це офіційний вихідний чи робочий день? Мені треба терміново в одну держустанову потрапити, а на телефони вони не відповідають. Може, є якийсь ресурс, де чітко написано статус дня: чи він святковий, чи просто пам'ятний? Бо їхати через все місто і поцілувати зачинені двері зовсім не хочеться. Як ви відстежуєте такі моменти?

Кількість коментарів: 2
  • Mingrates28
    1 тиждень, 5 днів тому

Зараз з цими вихідними дійсно все непросто, особливо під час воєнного стану, коли деякі перенесення не працюють. Я для таких випадків тримаю під рукою посилання https://calendaryk.day/today Там завжди вказано, яке сьогодні свято, і можна зрозуміти, якого воно рівня — державне чи ні. Це допомагає зорієнтуватися, чи працюватимуть банки та інші служби. Хоча зараз більшість установ працює без додаткових вихідних, перевірити статус дня ніколи не буде зайвим. Сайт зручний, інформація оновлюється оперативно, тож раджу користуватися, щоб не марнувати час.

• jurijwerbakovvh2134
    1 тиждень, 5 днів тому

Дякую, що зорієнтували! Тепер буду знати, де перевіряти статус дня перед поїздкою.

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ