Де зараз можна нормально замовити тканину через інтернет?

себастьян
Відправлено 5 днів, 14 годин тому в розділ ОСББ, переглянуто 14 раз(-ів)

Де зараз можна нормально замовити тканину через інтернет, щоб не переплачувати й при цьому отримати хорошу якість? Потрібні різні варіанти — від простої бавовни до більш щільних тканин для худі та костюмів. Уже кілька разів попадала на магазини, де фото красиві, а в реальності матеріал тонкий і виглядає дешево. Хотілося б знайти перевірене місце з великим вибором і адекватними цінами.

Кількість коментарів: 1
  • анабель
    5 днів, 14 годин тому

Я для себе давно вирішила це питання — майже все беру через інтернет магазин Текстиль Контакт https://tk.ua/ . Колись теж довго шукала сайт, де тканина відповідає опису, а не тільки гарно виглядає на картинці. На сайті реально великий вибір: трикотаж, льон, плащівка, костюмні тканини, фліс і купа всього іншого. Мені подобається, що там можна знайти матеріал і для простих домашніх речей, і для чогось більш серйозного. Ще плюс — ціни не завищені, особливо якщо ловити акції. Я вже замовляла там тканину для спортивного костюма, постільної білизни та навіть для декоративних наволочок, і кожного разу все приходило акуратно запаковане та хорошої якості. Для мене це зараз один із небагатьох магазинів, де можна спокійно оформлювати замовлення без ризику отримати розчарування.

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ