Лізинг авто в Києві

Ofelia
Відправлено 1 тиждень, 2 дня тому в розділ ОСББ, переглянуто 20 раз(-ів)

Планую оформити лізинг авто в Києві, але поки не дуже розумію, з чого почати. Порадьте, будь ласка, перевірені компанії з вигідними умовами та нормальним сервісом для співпраці.

Кількість коментарів: 2
  • Andi
    1 тиждень, 1 день тому

Я довго обирала, де оформити лізинг авто в Києві, бо пропозицій зараз багато, а умови всюди різні. У підсумку зупинилася на 7Cars https://7cars.com.ua/ua/lizynh-avto-kyiv/ і залишилася задоволена. У них нормальні умови без прихованих платежів, швидко прорахували щомісячний платіж і допомогли підібрати авто під мій бюджет. Сподобалося, що у вартість уже входять страховка, обслуговування та техпідтримка.

• Kleopatra
    1 тиждень, 1 день тому

Оформляю зараз лізинг авто в Києві і можу сказати, що найскладніше — це розібратися в умовах різних компаній, бо вони сильно відрізняються. Починати краще з консультації: дивитися, який є перший внесок, які відсотки, що входить у платіж (страхування, реєстрація), і чи можна достроково викупити авто без штрафів. Також важливо, щоб був нормальний договір без прихованих платежів. З того, що зараз часто зустрічається на ринку — це великі лізингові компанії та автосалони з фінансуванням, але краще порівняти 2–3 варіанти й обрати той, де зрозумілі умови і адекватна підтримка менеджера.

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ