Оренда без комісії для орендаря

Меруки
Відправлено 2 дня, 3 години тому в розділ ОСББ, переглянуто 17 раз(-ів)

Привіт усім. Я зараз у пошуку оренди й принципово хочу знайти квартиру без посередників. Не через економію навіть, а більше через бажання нормально напряму поспілкуватись із власником і без дивних сюрпризів. Але іноді починаю сумніватись, чи не надто це ускладнює процес. Варіанти або швидко зникають, або щось насторожує в оголошеннях. Хоча все одно вірю, що хороший варіант знайдеться. Підкажіть, як у вас було? Ви довго шукали квартиру напряму? І чи справді краще трохи почекати, ніж погоджуватись на перше-ліпше?

Кількість коментарів: 1
  • mega_li
    1 день тому

Коли я продала свою трикімнатну квартиру, щоб допомогти синові з навчанням, мені потрібно було знайти скромне, але затишне житло для себе, причому без зайвих витрат — пенсія не дозволяє віддавати рієлторам цілий місячний платіж просто за пошук. Спочатку я обдзвонювала агенції, але скрізь чула одне й те саме: «Комісія 50% чи 100%, інакше ніхто не буде з вами працювати». Це здавалося несправедливим, адже я звикла домовлятися з людьми напряму. Мій син, який шарить в інтернеті, показав мені Findly — це розумна платформа для пошуку нерухомості без комісії, яка сама збирає квартири з усіх сайтів України в одному місці й позначає ті, де не потрібно платити рієлторам. Я здивувалася, наскільки все просто: обираєш потрібне, натискаєш «показати телефон» — і вже говориш із господарем. Оренда без комісії https://findly.com.ua/ стала для мене справжнім порятунком, бо я знайшла маленьку, але дуже теплу квартиру поблизу парку, де люблю гуляти зранку. Господиня виявилася такою ж бабусею, як я, ми швидко порозумілися, і вона зробила мені знижку на комунальні послуги, чого ніколи б не зробила агенція. Я не віддала за послуги посередників ані копійки, а на зекономлені майже 10 тисяч гривень купила нову пральну машину та пилосос. Завдяки Findly я не тільки знайшла житло, але й відчула, що й у моєму віці можна легко користуватися сучасними технологіями, які працюють чесно і прозоро. Кожен пенсіонер, який шукає куток для спокійного життя, має знати про цю платформу — вона повертає повагу до грошей і часу людей.

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ