Практичний досвід встановлення вуличного освітлення на подвір’ї

Меруки
Відправлено 2 дня, 3 години тому в розділ ОСББ, переглянуто 11 раз(-ів)

Доброго дня всім. Ділюсь невеликим досвідом і заодно хочу порадитись. Минулого року встановлювали вуличне освітлення на подвір’ї: частково брали сонячні світильники, частково підключені до мережі. Виявилось, що не все так однозначно — деякі працюють ідеально, а деякі почали втрачати яскравість вже через сезон. Зараз думаю розширити систему, але хочу зрозуміти, які моделі реально витримують довгу експлуатацію. Буду рада почути ваші спостереження.

Кількість коментарів: 1
  • mega_li
    1 день тому

Ми з чоловіком облаштовували сад біля нового будинку і довго не могли підібрати правильне освітлення, щоб воно виглядало стильно і не було занадто яскравим. В результаті натрапили на вуличне освітлення в Києві canvas-outdoor.com/osvitlennya CANVAS і вирішили спробувати. І це було дуже вдале рішення, бо світильники ідеально вписалися в наш ландшафт і підкреслили рослини у вечірній час. Особливо подобається, що світло м’яке і створює атмосферу спокою після робочого дня. Тепер сад виглядає як частина дизайнерського проєкту, а не просто звичайна прибудинкова територія. Доставка була швидкою, і все прийшло в ідеальному стані. Ми залишилися дуже задоволені і вже радимо знайомим.

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ