Хочу обміняти крипту

себастьян
Відправлено 19 годин тому в розділ ОСББ, переглянуто 8 раз(-ів)

Порадьте, де зараз реально вигідно обмінювати криптовалюту в Україні. Хочу знайти сервіс, де не потрібно витрачати пів дня на реєстрацію та проходження купи перевірок. Основне — хороший курс, швидкість і щоб не було ситуації, коли після створення заявки починають міняти умови. Маю досвід із кількома обмінниками, і чесно кажучи, залишився не в захваті. Може є щось перевірене, чим самі користуєтесь?

Кількість коментарів: 1
  • ловец
    19 годин тому

Можу порадити Obmify, бо сам регулярно користуюсь цим майданчиком для обміну крипти. Якщо коротко — сервіс обміну криптовалюти та безготівки Obmify https://obmify.com/ справді виглядає набагато адекватніше за більшість варіантів, які зараз є на ринку. Я через них кілька разів переводив USDT у гривню та навпаки, і кожного разу все проходило без затримок та зайвих питань. Подобається, що курс більш-менш стабільний і не зникає вся вигода через приховані комісії. Також плюс за простий інтерфейс — навіть якщо людина не дуже “в темі” крипти, розібратися можна буквально за кілька хвилин. І ще важливий момент: підтримка реально відповідає, а не просто висить “онлайн” для вигляду.

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ