Позика

ловец
Відправлено 1 годину тому в розділ ОСББ, переглянуто 8 раз(-ів)

Хто останнім часом брав позику через інтернет без довгих перевірок і купи дзвінків? Склалась неприємна ситуація: до зарплати ще більше тижня, а терміново потрібні гроші на ремонт пральної машини. Банки тягнуть час, а знайомих просити не хочу. Цікавить сервіс, де реально швидко оформити все на карту, без дивних прихованих платежів і нескінченних уточнень по документах. Хотілося б почути відгуки тих, хто вже користувався такими сервісами.

Кількість коментарів: 1
  • себастьян
    1 годину тому

Коли в мене виникла схожа історія з терміновими витратами на лікування зуба, я кілька годин сидів на форумах і читав відгуки про різні сервіси. У результаті оформив позику через TrebaCredit, бо там процес виявився зрозумілим навіть без досвіду. Анкету заповнив швидко, рішення отримав майже одразу, а гроші зайшли на карту без затримок. До речі, кредит онлайн на карту у них виглядав набагато простіше, ніж у більшості сервісів, де починають вимагати купу фото й додаткових підтверджень. Сподобалось, що в особистому кабінеті одразу видно графік та суму до повернення, без неприємних сюрпризів наприкінці. Я ще звернув увагу, що сайт працює нормально навіть з телефона, бо раніше стикався з кривими формами, де нічого не завантажувалось. Якщо уважно читати умови й не затягувати з оплатою, то цілком нормальний варіант для коротких фінансових питань.

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ