Догляд за обличчям та шиєю

vsav
Відправлено 4 дня тому в розділ ОСББ, переглянуто 13 раз(-ів)

Я думаю, що ні для кого не секрет, що не тільки обличчя, але і шия видає вік. Тому хто який догляд має та може порадити?

Кількість коментарів: 1
  • Меруки
    4 дня тому

Я завжди уважно ставлюся до вибору косметики для обличчя, тому довго шукала засіб, який допоможе підтримувати тонус шкіри без складних процедур. За порадою подруги замовила моделювальний ліфтинг-крем для обличчя та шиї https://malevich-care.com/lifting-krem-dlia-obliccia-ta-siyi-m-1112 в інтернет-магазині Malevich і залишилася дуже задоволена результатом. Вже після кількох тижнів використання шкіра стала більш зволоженою та еластичною, а дрібні зморшки виглядали менш помітними. Особливо сподобалося, що крем містить одразу чотири типи гіалуронової кислоти, які працюють на різних рівнях шкіри та допомагають зберігати її свіжий вигляд. Gravityl на основі червоних водоростей чудово підтримує контури обличчя, а бакучіол робить шкіру більш рівною та гладенькою. Засіб комфортний у використанні як вранці, так і ввечері, добре поєднується з іншими етапами догляду. Для мене важливо підтримувати українських виробників, тому було особливо приємно знайти такий якісний продукт саме в Malevich. Тепер із впевненістю можу порадити цей магазин усім, хто шукає сучасну косметику з продуманими формулами та відмінним ефектом.

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ