Де ви замовляєте нормальні жижі, бо в місцевих вейп-шопах один шлак?

OutOfContextKing
Відправлено 1 місяць, 1 тиждень тому в розділ ОСББ, переглянуто 50 раз(-ів)

Всім привіт. Живу в невеликому містечку, у нас тут всього два вейп-шопи на район. Заходиш туди — вибору нуль, стоїть пару брендів якихось незрозумілих, а ціни гнуть наче за преміум. Хочу знайти якийсь адекватний перевірений сайт в інеті з нормальним асортиментом. Підкажіть, яка жижа для пода зараз взагалі вважається ходовою і де її краще брати онлайн, щоб на підробку чи протермінований товар не нарватися?

Кількість коментарів: 1
  • РомантикНаВихідних
    1 місяць, 1 тиждень тому

Я теж живу в невеликому селищі, де нормальних вейп-шопів зроду не було, стоїть пара точок на ринку з дикими націнками і сумнівним товаром. Спочатку замовляв навмання через знайомих або в інстаграмі, але пару разів прислали такий хімозний шлак, що парити було неможливо. З часом почав шукати великі спеціалізовані інтернет-магазини з відгуками. Зараз мені найпростіше купувати онлайн, де є сертифікати, і будь-яка ходова сольова жижа там завжди в наявності та з нормальним терміном придатності. З мінусів — доводиться платити за доставку Нової пошти, тому вигідніше брати відразу кілька банок про запас.

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ