Пластика грудей

Ofelia
Відправлено 2 тижні, 1 день тому в розділ ОСББ, переглянуто 35 раз(-ів)

Хто може порадити клініку або лікаря для операції по зменшенню грудей? Хочу почути реальний досвід і як усе проходить — від консультації до реабілітації.

Кількість коментарів: 2
  • Andi
    1 тиждень, 6 днів тому

Я можу поділитися своїм досвідом, бо сама проходила через цю операцію. Дуже довго обирала лікаря, читала відгуки та консультувалася в різних клініках. У результаті звернулася у у пластичну хірургію Юрченко https://yurchenko.ua/surgeries/zmenshennya-grudej/ і не пошкодувала. На консультації все детально пояснили, розповіли про підготовку, саму операцію та відновлення. Після операції постійно була на зв’язку з лікарем, отримувала рекомендації щодо реабілітації. Результатом дуже задоволена.

• Kleopatra
    1 тиждень, 6 днів тому

Якщо говорити загалом, то раджу звертати увагу не лише на клініку, а й на досвід самого пластичного хірурга. Важливо подивитися фото робіт «до/після», почитати відгуки та пройти консультацію, де лікар детально пояснить можливі результати й особливості відновлення. Зазвичай усе починається з огляду та обстежень. Після операції кілька днів може бути дискомфорт, а компресійну білизну часто рекомендують носити кілька тижнів. Повне відновлення займає більше часу, але багато пацієнток відзначають, що вже через кілька місяців відчувають значне полегшення для спини та шиї.

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ