Шукаю хороший військторг у Вінниці

Elvira
Відправлено 2 тижні тому в розділ ОСББ, переглянуто 30 раз(-ів)

Добрий день усім. Потрібна невелика порада від тих, хто орієнтується у військовому спорядженні. Шукаю хороший військторг у Вінниці, де можна придбати амуніцію без зайвих переживань. Можливо, є улюблений магазин, куди ви самі звертаєтесь або радите друзям? Цікавить саме перевірене місце з хорошим обслуговуванням. Буду вдячна за будь-які підказки, бо іноді знайти нормальний магазин за відгуками набагато простіше, ніж вибирати навмання.

Кількість коментарів: 1
  • kolok
    2 тижні тому

Перед виїздом до частини мені довелось у короткий термін зібрати все необхідне, і саме тоді я познайомився з військторгом проф1груп у Вінниці https://prof1group.ua/vinnytsia на вулиці Кармелюка, 2. Чесно скажу, очікування були помірні, бо раніше траплялися магазини з обмеженим вибором і завищеними цінами, але тут все виявилось зовсім інакше. Асортимент настільки широкий, що вдалося підібрати буквально всю необхідну екіпіровку без потреби бігати по кількох точках. Порадувала адекватна цінова політика, яка не б'є по кишені, особливо коли список покупок чималий. Накопичувальна система знижок виявилась приємним бонусом, адже з кожним новим візитом економія стає все відчутнішою. Коли частину товару потрібно було отримати додатково вже під час служби, доставка спрацювала на диво швидко, що дуже допомогло не відволікатися від виконання завдань. Спілкування з консультантами залишило тільки позитивні враження — вони грамотно орієнтуються в асортименті та враховують специфіку реального використання речей. Бачу, що в проф1груп працюють люди, яким не байдуже, у яких умовах служать їхні клієнти. Завдяки такому сервісу процес підготовки пройшов спокійно та без зайвого стресу. Можу впевнено порадити цей військторг кожному, хто цінує якість, швидкість і чесне ставлення до покупця.

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ