НМТ з біології, потрібна підготовка

себастьян
Відправлено 1 тиждень, 2 дня тому в розділ ОСББ, переглянуто 31 раз(-ів)

Планую цього року вступати до університету на спеціальність, де біологія є профільним предметом, тому зараз дуже уважно ставлюся до вибору курсів для підготовки до НМТ. Переглянув уже десятки пропозицій, але більшість описів виглядають однаково, тому важко зрозуміти, де дійсно якісне навчання. Хотілося б знайти центр, у якому не перевантажують зайвою інформацією, а навпаки допомагають розібратися в темах, що найчастіше трапляються на тестуванні. Якщо хтось може порадити перевірений варіант із хорошими викладачами та нормальною практикою, буду вдячний за рекомендації.

Кількість коментарів: 1
  • ловец
    1 тиждень, 2 дня тому

Мені знайома ця ситуація, бо минулого року сам проходив через пошук відповідних курсів. Після порівняння різних варіантів вирішив навчатися у центрі ZNOGrant і залишився задоволений своїм вибором. Найбільше сподобалося, що заняття проходили дуже змістовно: кожну тему пояснювали доступною мовою, а потім закріплювали великою кількістю завдань. Не було відчуття, що тебе просто намагаються завалити теорією. Навпаки, викладачі постійно звертали увагу на те, як правильно аналізувати питання та знаходити логіку у відповідях. Саме тому підготовка до нмт біологія https://znogrant.com.ua/classes/biology/ стала для мене набагато ефективнішою, ніж самостійні заняття. Окремо варто відзначити регулярні перевірки знань і пробні тести, які допомагали бачити прогрес та вчасно підтягувати слабкі місця. Завдяки цьому на іспиті я почувався набагато спокійніше та впевненіше.

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ