Де в нас знайти вейп шоп із хорошим асортиментом заліза та рідин?

РомантикНаВихідних
Відправлено 2 тижні, 1 день тому в розділ ОСББ, переглянуто 31 раз(-ів)

Всім привіт. Зіткнувся з проблемою: мій старий под почав здавати позиції, хочу оновитися на щось серйозніше. Почав шукати магазини, але всюди якийсь бідний вибір, або взагалі тільки одноразки везуть. Підкажіть вейп шоп з дійсно великим вибором, де можна і девайси різні подивитися, і розхідники взяти без проблем. Думаю, чи варто їхати кудись на інший кінець міста в крупний магазин, чи простіше замовити онлайн і не паритися? Поділіться досвідом, де вибір не підводить.

Кількість коментарів: 1
  • OutOfContextKing
    2 тижні, 1 день тому

Буквально місяць тому мав таку ж проблему, коли мій старий мод остаточно здох і треба було терміново знайти заміну. Обійшов кілька місцевих шопів, але там або ціни гнули космічні, або пропонували якийсь мотлох дворічної давнини, тож довелося лізти в інтернет. Пораджу з власного досвіду зазирнути в VapeHydra Shop https://vapehydra.in.ua/ua/ я там зрештою і взяв новий девайс, бо вибір вразив навіть мене. Оформлював доставку Новою Поштою, забрав уже наступного дня, все чітко та без зайвих питань. Мені здається, це зараз один із найоптимальніших варіантів, де є майже все необхідне. Як на мене, краще замовити в перевіреному місці, ніж кататися по місту.

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ