Хто недавно підбирав квартиру в Хмельницькому на довгострокову оренду і що в реальності вдалося знайти?

Deccer
Відправлено 4 дня, 8 годин тому в розділ ОСББ, переглянуто 33 раз(-ів)

Привіт, друзі, давно не заходив на форум, але зараз саме в такій ситуації. Хто недавно підбирав квартиру в Хмельницькому на довгострокову оренду і що в реальності вдалося знайти? Я сам зараз переїжджаю туди через роботу, шукаю щось нормальне на рік-два, не розкіш, але щоб не розвалювалося все навколо. Два тижні вже дивлюся варіанти, а толку мало — то ціна кусається, то район незручний. Поділіться, будь ласка, своїм досвідом, бо вже втомився від цих оглядів.

Кількість коментарів: 2
  • Mejjer
    4 дня, 8 годин тому

Отож я відгукнувся, бо сам через це проходив минулого місяця. Після кількох невдалих спроб нарешті знайшов пристойний варіант через оренда квартири на перевірених оголошеннях. Там реально є нормальні пропозиції, якщо не лінуватися фільтрувати. Мені пощастило взяти однокімнатну біля центру за адекватні гроші, господарі нормальні, без цих постійних перевірок. Головне — дивитися на фото уважно і відразу питати про комунальні, бо іноді сюрпризи вилазять. Взагалі, в Хмельницькому в плані оголошення оренда квартири зараз ринок спокійніший, ніж у Києві, але все одно треба торгуватися.

• Nenner
    4 дня, 8 годин тому

Цікаво, як зараз усе змінюється з орендою в таких містах. Раніше люди частіше шукали щось бюджетне на околиці, а тепер частіше хочуть ближче до транспорту і магазинів. Я одного разу сам бачив, як ціни трохи підскочили після того, як багато хто почав переїжджати через нові роботи в області, але потім знову стабілізувалося. Життя таке, постійно якісь нюанси випливають.

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ