Є сумніви щодо вибору магазину для будівельних скоб

Elvira
Відправлено 1 тиждень, 3 дня тому в розділ ОСББ, переглянуто 42 раз(-ів)

Вітаю! Хочу замовити будівельні скоби, але трохи вагаюся, де це краще зробити. Зараз пропозицій дуже багато, і майже всюди пишуть, що товар чудової якості. Хотілося б почути реальні відгуки від тих, хто вже купував і залишився задоволений. Для мене важливо, щоб і ціна була нормальною, і товар відповідав опису. Буду дуже вдячна, якщо поділитеся своїми перевіреними варіантами.

Кількість коментарів: 1
  • kolok
    1 тиждень тому

Привіт усім на форумі, хочу поділитися приємними враженнями від нещодавньої покупки. Займаюся дрібним ремеслом, виготовляю меблі та конструкції з дерева на замовлення, тож якість крепіжу для мене критично важлива. Довго шукав постачальника, який пропонував би гарне співвідношення ціни та надійності матеріалу. Зупинився на інтернет-магазині Планета2000, і це виявилося справді вдалим рішенням для мого бізнесу. Замовив там партію кріплень для бруса, серед яких особливо сподобались будівельні скоби, що чудово підійшли для збірки каркасних конструкцій. Ціна порадувала, бо вийшло суттєво дешевше, ніж у місцевих будівельних магазинах мого міста. Доставка прийшла вчасно, усе було розфасовано та підписано, що значно полегшило роботу зі складом. Якість металу хороша, скоби не гнуться при забиванні і добре тримають з'єднання навіть під навантаженням. Колеги по цеху вже запитують, де я тепер закуповую матеріали, бо помітили покращення в якості готових виробів. Тож рекомендую цей магазин усім майстрам, які працюють з деревом на постійній основі.

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ