Лупа та жирна шкіра голови

JanaCos
Відправлено 9 годин тому в розділ ОСББ, переглянуто 6 раз(-ів)

Привіт, мені потрібна ваша порада щодо волосся. Шкіра голови дуже жирна, волосся буквально за день стає брудним і липким, вже не говорюючи про цю жахливу лупу, яка нелюбо виглядає на волоссі. Ще й свербіж постійний, просто не знаю, як з цим боротися. Може хто-то знає якісні засоби для такої проблеми, щоб справді допомогли, а не просто маскували все це, поділіться, будь ласка, своїм досвідом?

Кількість коментарів: 1
  • NatM
    7 годин тому

Це дійсно неприємна ситуація, знаю добре такі випадки. Mediceuticals випускають спеціальні засоби саме для таких проблем з жирною шкірою голови. Коли я зайшла на їхній сайт, знайшла там один набір, який розроблений спеціально для боротьби з лупою та жирністю. Заходь на https://mediceuticals.com.ua/zasoby-vid-lupy-sverbezhu-ta-sukhosti-dlia-zhyrnoi-shkiry-holovy/ там весь асортимент від Mediceuticals. На приклад у них на сайті є цілий набір Scalp Treatment Kit який включає очищуючий засіб Therarx, шампунь Solv-X та кондиціонер Therapeutic, вони разом нормалізують роботу сальних залоз та усувають лущення. Я сама спробувала цей набір деякий час тому, результат вражає, волосся стало чистішим, лупа відступила. Магазин варто відвідати, там все якісне та професійне.

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ