Пошук розважального центру у Києві

vsav
Відправлено 1 тиждень тому в розділ ОСББ, переглянуто 17 раз(-ів)

Привіт усім! Шукаю батутний центр, куди можна повести дітей на вихідні, бажано щось не дуже дороге і не на краю міста. Чув про кілька варіантів, але не знаю, де насправді весело, а де просто зала з парою батутів і завищеними цінами. Може, хтось водив своїх дітей і може порадити конкретне місце в Києві, де є нормальний персонал, чисто і безпечно? Буду вдячний за будь-які підказки, бо самому важко зорієнтуватися серед реклами.

Кількість коментарів: 1
  • mega_li
    2 дня, 15 годин тому

Шукали разом із сином, де є хороші батути Київ https://neopolis.respublikapark.com.ua/attractions/tutbatut і випадково натрапили на Neopolis — тепер це наше улюблене місце для активного відпочинку. Зона з батутами там просто величезна, розділена на кілька рівнів складності, тож навіть я, дорослий чоловік, наважився пострибати разом із дитиною. Покриття м'яке, безпечне, а інструктори постійно контролюють кількість дітей у зоні, щоб не було тісно. Син витратив стільки енергії, що ввечері заснув, щойно ми приїхали додому, чого давно не траплялося. Порадувало те, що можна взяти абонемент і приходити регулярно, це виходить економніше. Персонал доброзичливий, завжди готовий пояснити правила безпеки новим відвідувачам. Атмосфера дуже дружня, багато сімей з дітьми різного віку, ніхто не почувається зайвим. Рекомендую всім батькам, які хочуть, щоб дитина активно порухалась і при цьому була в безпечному середовищі.

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ