Хто порадить толковий сервіс, де міняють сажові фільтри в Києві?

РомантикНаВихідних
Відправлено 1 тиждень тому в розділ ОСББ, переглянуто 12 раз(-ів)

Всім привіт. Зіткнувся з проблемою — машина впала в аварійний режим, комп'ютер пише, що сажовий фільтр повністю забитий. На СТО пропонують або просто вирізати його і прошити, або міняти на новий. Вирізати не дуже хочу, бо смердітиме вихлопом, схиляюся до заміни на нормальний універсальний. Підкажіть, до кого звернутися, щоб зробили акуратно і не злупили три шкури?

Кількість коментарів: 1
  • OutOfContextKing
    1 тиждень тому

Теж зіткнувся з цією бідою півроку тому, коли мій дизель несподівано перейшов в аварійний режим і більше 60 км/год взагалі відмовлявся їхати. Спочатку думав просто промити його якоюсь хімією, сусіди по гаражу радили залити спеціальну присадку, але майстри на діагностиці сказали, що там уже стільники поплавилися і це мертвому припарка. Потім розглядав варіант повністю видалити екологію, але злякався чорного диму з труби. У підсумку вирішив ставити новий універсальний євро-замінник. Якщо вам потрібна нормальна заміна сажового фільтра в Києві то краще звернутися до хлопців з Region Auto Service, вони мені все зробили за кілька годин. Підібрали якісну банку, акуратно вварили, комп'ютером адаптували новий фільтр під мізки машини і проблема зникла. Мій висновок — хлопці працюють швидко і чітко знають свою справу.

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ