Де краще замовити реєстрацію компанії у Литві?

mega_li
Відправлено 3 дня, 6 годин тому в розділ ОСББ, переглянуто 14 раз(-ів)

Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, хто вже оформлював реєстрацію компанії у Литві через спеціалізовану компанію? Спочатку думав, що знайти виконавця буде легко, але тепер бачу стільки варіантів, що вже почав сумніватися, кому можна довіряти. Хотілося б знайти команду, яка супроводжує весь процес і завжди на зв'язку, якщо виникають питання. Якщо можете порадити тих, із ким у вас залишилися позитивні враження, буду дуже вдячний. Реальні рекомендації для мене зараз значно цінніші за будь-яку рекламу.

Кількість коментарів: 1
  • Фентти
    1 день, 16 годин тому

Нещодавно мені знадобилася реєстрація компаній у Литві https://www.campiogroup.com/ukraine/yurisdikczii/lithuania/ і після кількох консультацій з різними фахівцями я обрав саме Campio Group. Найбільше сподобалося, що команда комплексно підходить до роботи та не залишає клієнта сам на сам із бюрократичними питаннями. З першого дня отримував зрозумілі пояснення щодо процедури оформлення, строків та необхідних документів. Усі питання вирішувалися швидко, а менеджери завжди були на зв'язку та допомагали навіть із дрібними деталями. Приємно, що компанія також пропонує супровід звітності, допомогу з відкриттям банківських рахунків і консультації щодо подальшої роботи бізнесу. Видно, що за плечима великий досвід міжнародної практики, адже працюють ще з 2005 року і добре орієнтуються у вимогах різних країн. Завдяки такій підтримці вдалося заощадити багато часу та уникнути помилок, які часто виникають при самостійному оформленні. Дуже задоволений результатом і можу сміливо рекомендувати Campio Group усім, хто шукає професійний супровід для відкриття бізнесу за кордоном.

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ