Книгарня Сенс
Давно хотіла придбати хорошу книгу з психології, яку можна було б читати не просто заради цікавості, а й використовувати отримані знання у повсякденному житті. Свій вибір зупинила на книзі з психології в інтернет-магазині книг «Сенс» і залишилася дуже задоволена як самою покупкою, так і сервісом магазину https://sens.in.ua/psychology/ На сайті досить легко зорієнтуватися, зручно переглядати опис книги, характеристики та іншу необхідну інформацію. Для мене це важливо, адже перед покупкою завжди хочеться розуміти, що саме буде всередині й наскільки видання відповідає моїм очікуванням. Замовлення оформила без зайвих труднощів, усе було зрозуміло буквально з перших кроків. Коли книга приїхала, окремо порадувало її оформлення та загальне враження від видання. Папір приємний, текст добре читається, шрифт комфортний, тому навіть після тривалого читання очі не втомлюються. Сам зміст виявився ще цікавішим, ніж я очікувала. Автор зрозуміло пояснює складні психологічні моменти, наводить приклади та допомагає подивитися на звичні ситуації трохи під іншим кутом. Деякі думки я буквально виписувала собі, щоб потім повернутися до них. Приємно, коли книга не просто займає місце на полиці, а справді змушує аналізувати власні реакції, поведінку та стосунки з іншими людьми. Окремо хочу відзначити, що покупка в «Сенс» залишила дуже позитивне враження: усе організовано акуратно, зрозуміло та без зайвої метушні. Думаю, надалі ще обиратиму тут книги з психології та інших тем, які давно хотілося прочитати.
Додайте перший коментар!
тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ