Книгарня Сенс
Цього разу вирішила придбати кілька книжок, які давно хотіла прочитати для особистого розвитку, і замовлення оформила саме в Сенс https://novyny.zaporizhzhe.ua/shcho-pochytaty-voseny-2026-10-knyzhok-iaki-varto-dodaty-do-spysku-chytannia-prosto-zaraz/ Найбільше сподобалося, що в магазині можна знайти не тільки художню літературу, а й багато цікавого нон-фікшну, психології, бізнесової та пізнавальної літератури. Я досить довго вибираю книги перед покупкою, тому для мене важливі зручність пошуку, нормальні описи та можливість спокійно порівняти різні видання. Тут із цим усе було добре. У кошик потрапили книги на різні теми: одна більше стосувалася психології, інша — продуктивності, а ще одну взяла просто з цікавості, оскільки давно бачила рекомендації на неї. Приємно, що замовлення вдалося оформити без зайвої метушні. Після покупки залишилося хороше враження і від самої комунікації, і від отриманих книжок. Видання приїхали в належному стані, обкладинки не потерті, сторінки чисті, нічого не пошкоджено. Для мене це показник нормального ставлення до покупця та товару. Ще один плюс — тепер маю кілька книжок у запасі, тому можна не думати, що читати наступного вечора. Загалом Сенс залишив дуже приємне враження. Це той випадок, коли покупка книг приносить задоволення ще до того, як відкриваєш першу сторінку. Планую й надалі стежити за новинками та рекомендаціями магазину.
Додайте перший коментар!
тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ