Просування магазина

MillerMark
Відправлено 6 днів, 21 година тому в розділ ОСББ, переглянуто 19 раз(-ів)

Привіт. Запустив E-commerce магазин з одягу та взуття, асортимент гарний, ціни конкурентні, але продажі не ростуть. Пробував рекламу в соцмережах, але це коштує дорого і результатів мало. Чи варто робити SEO для E-commerce, чи це просто не працює для інтернет-магазинів?

Кількість коментарів: 1
  • AlexKravec
    6 днів, 13 годин тому

Я сам стартував з E-commerce магазином одягу три роки назад, і розумію це розчарування коли платиш за рекламу, а покупців не приходить. Потім зрозумів просту річ - люди шукають одяг та взуття в Google набагато частіше ніж в соцмережах. Я рекомендую звернутися до ADS group, вони спеціалізуються саме на E-commerce магазинах і знають як зробити щоб люди тебе знаходили в пошуку. SEO просування сайтів - це саме те, що тобі потрібно, вся інформація про те як це працює для магазинів і кейси знаходяться на https://adsgroup.com.ua/seo / , де можеш подивитися реальні результати. Команда ADS group розуміє що нужно для того щоб E-commerce сайт приносив реальні продажи, а не просто трафік. Я почав з ними працювати, і через пара місяців половина мого трафіку почала приходити з Google, люди які вже шукали саме такий товар який я продаю.

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ