Будинок престарілих Київ з доглядом

Tina
Відправлено 1 тиждень, 1 день тому в розділ ОСББ, переглянуто 18 раз(-ів)

Порадьте, будь ласка, куди звернутися, якщо літній родич уже потребує допомоги протягом дня, але залишати його самого вдома не хочеться. Мене цікавить саме нормальний догляд: допомога з побутом, харчуванням, гігієною, прийомом призначених ліків, а не просто проживання в окремій кімнаті. Хотілося б почути реальний досвід тих, хто вже користувався такими послугами.

Кількість коментарів: 1
  • Endi
    1 тиждень тому

У мене така ситуація була з мамою, і пошуки зайняли чимало часу, бо за описами на сайтах усе виглядає приблизно однаково. Я переглянула кілька варіантів, особисто їздила дивитися умови й розпитувала працівників про звичайний розпорядок дня. У підсумку зупинилися на приватному пансіонаті «Опека» в Києві — мені важливо було знайти саме будинок престарілих Київ з доглядом https://opeka.com.ua/uk а не просто місце для проживання. Мамі допомагають із тим, що їй складно робити самостійно, контролюють харчування та режим, є прогулянки й заняття. Спочатку вона не дуже хотіла переїжджати, але з часом звикла, а я побачила, що їй там спокійніше. Для себе зробила висновок, що перед поселенням краще обов’язково побувати там особисто й поговорити з персоналом.

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ