Фототехника
Давно планував придбати хороший штатив для фотоапарата, тому цього разу вирішив не економити на першому-ліпшому варіанті й замовив його в інтернет-магазині фототехніки PYN https://www.pyn.com.ua/ua/shtativy Насамперед сподобалося, що на сайті можна нормально ознайомитися з характеристиками товару: висотою, конструкцією, допустимим навантаженням та іншими важливими параметрами. Для мене це було принципово, оскільки штатив потрібен не просто для періодичних домашніх фотографій, а й для зйомки на природі та під час поїздок. Замовлення оформив без проблем, усе було зрозуміло навіть без додаткових консультацій. Штатив приїхав добре запакований, без пошкоджень чи потертостей. Після розпакування одразу перевірив усі секції та фіксатори — механізми працюють плавно, нічого не заїдає, конструкція стоїть упевнено. Особливо сподобалося, що у складеному вигляді штатив не займає багато місця, тому його зручно брати із собою. Під час першого використання приємно здивувала стійкість: навіть із встановленою камерою конструкція не виглядає хиткою. Регулювання висоти також виявилося простим і зрозумілим. У результаті отримав саме той аксесуар, який давно шукав. Окремо хочу відзначити роботу PYN — замовлення пройшло спокійно, без зайвих складнощів, а товар відповідав опису. Покупкою задоволений і можу рекомендувати магазин тим, хто підбирає фототехніку та аксесуари не навмання, а з урахуванням реальних характеристик.
Додайте перший коментар!
тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ