Гідрофобізатор для бетону — де купити та який склад реально працює?

mega_li
Відправлено 3 тижні, 2 дня тому в розділ ОСББ, переглянуто 34 раз(-ів)

Хочу вперше обробити бетонну поверхню спеціальним захисним засобом і трохи розгубився серед кількості пропозицій. Завдання просте: зменшити проникнення води в бетон і захистити його від впливу опадів. Читав, що одні склади просто створюють захисний шар, а інші проникають у сам матеріал, але поки не зрозумів, що практичніше. Як ви обирали гідрофобізатор для бетону для своїх робіт? Якщо є перевірені магазини, де можна купити такий засіб, теж буду радий порадам.

Кількість коментарів: 1
  • Меруки
    3 тижні тому

Я давно планувала обробити бетонну підлогу на відкритій частині двору, але весь час відкладала це питання, поки не побачила, як після дощів поверхня почала швидше накопичувати бруд. Хотілося знайти засіб, який не вимагав би складного ремонту або спеціального обладнання. Під час пошуку натрапила на Gidrofob і звернула увагу на FOB-F7. За описом, це глибокопроникне просочення, яке призначене для бетону, тротуарної плитки, каменю та інших мінеральних матеріалів. <a href="https://gidrofob.com.ua/uk/gidrofobizator-dla-betona">Гідрофобізатор для бетону</a> мене зацікавив перш за все можливістю захистити поверхню від вологи без створення помітної плівки. FOB-F7 проникає всередину матеріалу і допомагає зробити його менш сприйнятливим до води. Ще одна перевага — поверхня залишається паропроникною, що важливо для нормального стану бетонної основи. Також виробник зазначає захист від висолів, морозного руйнування, ультрафіолету та розвитку плісняви. Після обробки стало простіше підтримувати майданчик у чистому стані, оскільки вода не так активно затягує пил у пори. Сподобалося і те, що витрата залежить від пористості та може становити приблизно один літр на 5–7 квадратних метрів. У Gidrofob ціна на потрібний об’єм виявилася прийнятною, тому я вважаю цей варіант хорошим рішенням для планового догляду за бетоном. Тепер переконалася, що подібні роботи краще робити заздалегідь, коли поверхня ще не має серйозних пошкоджень.

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ