Лікування зубів

Claynaha
Відправлено 1 тиждень, 5 днів тому в розділ ОСББ, переглянуто 22 раз(-ів)

До встановлення коронки я ставився досить обережно, тому що хотілося не просто вирішити проблему із зубом, а й отримати результат, який виглядатиме природно. У MegaDental мені сподобався саме підхід до роботи: на консультації обговорили стан зуба, можливі варіанти та послідовність лікування https://megadental.lviv.ua/poslugy/ortopedychna-stomatologiya/vstanovlennya-koronok/ Для мене було важливо розуміти, що саме робитимуть на кожному етапі, і лікар спокійно відповів на всі мої запитання. Сам процес встановлення коронки пройшов організовано, без зайвого поспіху. Окремо хочу відзначити ставлення персоналу — спілкування було ввічливим і доброзичливим, а в кабінеті я почувався комфортно. Після встановлення звернув увагу на те, наскільки акуратно коронка виглядає та наскільки добре вписується в зубний ряд. Для мене це був важливий момент, адже хотілося уникнути відчуття штучного зуба. Загалом залишився задоволений підходом MegaDental і тим, як організований увесь процес. Якщо для вас важливі пояснення, уважне ставлення та акуратність роботи, мій досвід залишив позитивне враження.

Коментарі відсутні.
  • Додайте перший коментар!

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ