Турбіна за адекватну ціну

AlexKravec
Відправлено 1 тиждень, 3 дня тому в розділ ОСББ, переглянуто 30 раз(-ів)

Люди, звертаюсь до вас тому що вже не знаю що робити. Машина стала їхати якось дивно, на педаль реагує млаво, вишає потужність, мотор дихає якось дивно. Знайомий каже що турбіна вимирає, а оригінальна турбіна коштує як машина. Де взяти турбіну якісну але по нормальній ціні без переплат за бренди? Може у вас є досвід з цього, посоветуйте де купувати турбіну?

Кількість коментарів: 1
  • MillerMark
    1 тиждень, 3 дня тому

Така проблема бувала в мого брата теж, довго не знав що робити з турбіною. Але потім знайшов вирішення й тепер все окей з машиною. Для економії часу й грошей я радю спробувати каталог RC Turbo, там дійсно величезний вибір для будь якої машини від легких до вантажівок. Купити турбіну можна ось тут в них у каталозі https://rc-turbo.com.ua/turbyny/ де пошук зручний й фільтруєш по маркі авто швидко. Якість перевірена мережею, картриджі з балансуванням, гарантія дається нормальна, ціни справедливі й прозорі. У RC Turbo брат купив турбіну й говорить що дуже задоволений результатом, машина їздить як нова, потужність повернулась повністю й мотор дихає як треба. Чесно кажу, не розчаруєшся.

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ