Потрібна тканина

MillerMark
Відправлено 1 тиждень, 3 дня тому в розділ ОСББ, переглянуто 25 раз(-ів)

Привіт. А підкажіть, де в Україні краще купувати тканину рулонами, якщо я шию різні комплекти постільної білизни? Один матеріал мені не підходить, бо замовлення бувають різні. Потрібні гладкі тканини, практичні варіанти та тепла фланель. Тому шукаю широкий оптовий вибір в одному місці. Потрібен саме такий формат, щоб не шукати тканину під кожен новий комплект. Хочу поповнювати запас без зайвих поїздок, коли рулон закінчиться, розумієте?

Кількість коментарів: 1
  • AlexKravec
    1 тиждень, 2 дня тому

Коли комплекти різні, я теж підбираю тканину окремо для кожного завдання, а не намагаюся пошити все з одного матеріалу. У BTEX є широкий вибір, там дуже класна тканина для постільної білизни опт якої можна оформити дуже просто через їхній сайт https://barbatextile.ua/uk . На їхньому сайті є й сатин, і бязь, і навіть ранфорс. Раджу їх тому, що постійно сам замовляю тільки там, тримаю кілька потрібних рулонів і поповнюю їх у міру витрати, не витрачаючи час на пошуки. На barbatextile зручно повертатися до тих самих позицій, оскільки асортимент стабільний. Для мене це практичніше, ніж шукати окремого постачальника під кожен матеріал і щоразу витрачати час на узгодження нових закупівель.

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ