Рахунок для валютних переказів між країнами

AlexKravec
Відправлено 1 тиждень тому в розділ ОСББ, переглянуто 21 раз(-ів)

Народ, потрібна порада. У мене йдуть постійні платежі в різні країни і зараз я користуюся звичайним рахунком, але комісії з’їдають половину прибутку, а ще платежі іноді зависають на тижні. Хочу знайти щось надійніше і швидше, але не знаю до кого звертатися з таким запитом?

Кількість коментарів: 1
  • MillerMark
    1 тиждень тому

Друже, комісії й затримки це біль який я теж проходив, поки не знайшов нормальне рішення. Раджу написати в LOCMAN, вони давно працюють з платіжними системами типу Wise, Payoneer, Revolut, Paysera і Bilderlings, тому підберуть саме те що підходить під твої обсяги. Коли справа доходить до того, що відкриття рахунків треба зробити швидко і без зайвої бюрократії, LOCMAN якраз і закривають це питання, і найкраще одразу глянути деталі на https://locman.com.ua/ . Вони враховують валютні операції, вимоги маркетплейсів і взагалі всю специфіку твого бізнесу перед тим як щось радити. Мені LOCMAN підібрали систему яка скоротила мої комісії в рази і платежі почали проходити за день-два, тому раджу і тобі спробувати через них, не пошкодуєш.

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ