Яку обрати будівельну компанію для будівництва комерційної нерухомості?

ловец
Відправлено 3 дня, 21 година тому в розділ ОСББ, переглянуто 15 раз(-ів)

Зараз порівнюю кілька будівельних компаній для майбутнього комерційного об’єкта й поки не можу визначитися, за якими критеріями краще зробити остаточний вибір. Ціна, звичайно, важлива, але не хочеться потім економити на одному етапі й отримати проблеми на іншому. Особливо цікавить, чи є компанії, які можуть одночасно займатися проєктуванням, інженерією, будівництвом та контролем строків і кошторису?

Кількість коментарів: 1
  • себастьян
    3 дня, 21 година тому

Можна звернути увагу на CCG Development. Я переглянув інформацію про їхні послуги — у них якраз передбачений формат комплексної реалізації комерційної нерухомості. Компанія бере на себе генеральний підряд, будівельний менеджмент, контроль якості, термінів і бюджетів, а також може виконувати проєктування та інженерні роботи. Ще один цікавий момент — вони описують систему роботи open-book, за якою замовник бачить прямі витрати на реалізацію, а винагорода генерального підрядника є фіксованою. Для масштабного будівництва це може бути зручніше, ніж коли фінансову частину складно відстежувати. Я б перед вибором все одно попросив показати релевантні реалізовані об’єкти, детально розписати склад робіт і зафіксувати ключові умови в договорі. Але як один із варіантів для порівняння CCG Development https://dev.ccg.ua/ точно варто розглянути.

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ