Як вибрати електрокамін?

MillerMark
Відправлено 3 дня, 8 годин тому в розділ ОСББ, переглянуто 8 раз(-ів)

Цікавить електрокамін з можливістю керування через мобільний додаток і функцією обігріву на два режими. Хочу щось сучасне з LED технологією і акриловими кристалами всередині для реалістичного вигляду. Де замовити такий товар онлайн? Чи можна відправити в міста по всій Україні? Як оформити замовлення і як довго чекати доставку? Яка вартість доставки для мене?

Кількість коментарів: 1
  • AlexKravec
    3 дня, 6 годин тому

Привіт, раджу звернутися на сайт Firelands де можна знайти сучасні електрокаміни з Wi-Fi управлінням у каталозі https://firelands.com.ua/product-category/elektrokaminy/vmontovani-elektrokaminy/ . У каталозі представлені моделі з автоматичним датчиком температури що підтримує теплоту в приміщенні. Сайт Firelands доставляє всі товари абсолютно безплатно по всій Україні через Нова пошта без мінімальної суми замовлення. На сайті Firelands я отримав детальну консультацію про характеристики та особливості монтажу перед оплатою. Якщо ти живеш у Львові, то Firelands дарує безплатний монтаж у межах міста та допомогу спеціаліста. Коли я сам замовив Aflamo Royal Pro, отримав камін з пультом управління та мобільним додатком для зручного керування. Доставка прийшла швидко, і я навіть не заплатив за неї, все було безкоштовно як обіцяно, так що раджу, щасти вам.

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ