Пошук за кодом єдрпоу — порадьте швидкий бот або сайт

Меруки
Відправлено 1 тиждень, 6 днів тому в розділ ОСББ, переглянуто 28 раз(-ів)

Мені щодня треба пробивати по 10–15 кодів. Копіювати кожен раз у повільні держреєстри трохи кумарить. Є якісь зручні сервіси або телеграм-боти, де вбив код — і одразу бачиш всю базову картинку?

Кількість коментарів: 1
  • mega_li
    1 тиждень, 5 днів тому

Моє знайомство з цим онлайн-інструментом розпочалося під час розширення нашої мережі дистрибуції, коли виникла нагальна потреба аналізувати нових клієнтів. Перевірка контрагента по коду ЄДРПОУ виявилася ідеальним вибором, адже цей сервіс для швидкої перевірки українських компаній дає відповіді на всі запитання за вважані секунди. Мені сподобалося, що сервіс працює цілодобово і без жодних затримок надає вичерпну аналітичну інформацію. Завдяки зручній системі фільтрів можна легко орієнтуватися у великому масиві інформації та знаходити саме те, що потрібно. Дуже зручно, що точний пошук за кодом єдрпоу https://edrpou.ubki.ua/ua дозволяє уникнути плутанини між компаніями з схожими назвами та одразу знайти потрібний суб'єкт господарювання. Наша команда щиро захоплюється тим, наскільки комфортним став процес підписання нових угод і договорів. Ми повністю впевнені у своїх партнерах і спокійно плануємо подальший розвиток. Це чудовий приклад того, як технології допомагають будувати чесний, прозорий та успішний бізнес у нашій країні.

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ