Де знайти хороше насіння кукурудзи?

Меруки
Відправлено 1 тиждень, 6 днів тому в розділ ОСББ, переглянуто 30 раз(-ів)

Порадьте, де можна купити насіння кукурудзи для посадки на городі. Минулого року брав перше, що знайшов, але результат мене не дуже порадував, тому цього разу хочеться вибрати уважніше.

Кількість коментарів: 1
  • mega_li
    1 тиждень, 5 днів тому

Як досвідчений фермер, я завжди ретельно обираю посівний матеріал, тому якісне насіння кукурудзи https://agro-market.net/ua/catalog/cat/59/ замовлене в онлайн-магазині Agro-Market, стало для мене справжнім відкриттям цього сезону. Схожість виявилася просто вражаючою, практично стовідсотковою, а самі паростки росли міцними, здоровими та стійкими до несприятливих погодних умов. Дуже порадувало, що насіння було належним чином оброблене та відкаліброване, що значно полегшило процес посіву та забезпечило дружні сходи. Початки сформувалися великими, повністю виповненими соковитими зернами з чудовим солодким смаком. Сервіс магазину працює як годинник: від швидкого оформлення заявки на сайті до моментальної доставки у мій населений пункт. Я щиро вдячний компанії за якісну продукцію, демократичні ціни та можливість отримувати багаті врожаї без зайвих клопотів і переплат.

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ