ТОП 10 надійних та якісних рекуператорів
До вибору вентиляційного обладнання я підійшов не поспішаючи, оскільки хотів знайти модель, яка буде нормально вписуватися в кімнату та при цьому матиме зрозуміле керування. Переглядаючи матеріал про ТОП 10 надійних та якісних рекуператорів в інтернет-магазині Rekuperatory https://rekuperatory.com.ua/top-10-nadiinykh-ta-yakisnykh-rekuperatoriv/ , я звернув увагу, наскільки сильно моделі відрізняються між собою за конструкцією, кількістю режимів, матеріалами теплообмінника та способом керування. Для мене було важливо, щоб пристрій не виглядав громіздко, тому окремо розглядав компактні варіанти з акуратною внутрішньою панеллю. У результаті зацікавив рекуператор Ventoxx Harmony. Сподобалося, що модель має три швидкості та понад десять різних програм і опцій, тому її можна налаштовувати відповідно до ситуації. Керамічний теплообмінник і теплоізольований повітропровід також стали вагомими аргументами на користь цього варіанта. Окремо відзначив наявність пульта дистанційного керування, адже змінювати швидкість або режим роботи можна без зайвих дій. Спочатку я звертав увагу переважно на технічні характеристики, але після ознайомлення з описом оцінив і зовнішній вигляд: внутрішня панель виглядає лаконічно та не перевантажує інтер'єр. Варто було врахувати, що повітрообмін у цій моделі відбувається досить розмірено, тому я одразу розглядав використання другої або третьої швидкості, якщо потрібно швидше оновити повітря. У моєму випадку саме такий формат виявився зручним для регулярної вентиляції. Після встановлення сподобалося, що не доводиться постійно займатися налаштуваннями: вибрав відповідний режим, а за необхідності можу швидко змінити його з пульта. Загалом залишився задоволений придбанням, оскільки Ventoxx Harmony поєднав для мене компактний дизайн, кілька режимів роботи, керамічний теплообмінник і просте керування.
Додайте перший коментар!
тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ