Теми створені TarahtuHa
Коментарі TarahtuHa
  • Залишив коментар у темі Як знати чи поліс справжній? 1 тиждень тому
  • Та так, був у мене один момент, коли реально засумнівався, чи не підсунули мені ліву Зелену карту. Купував у незнайомій страховій, ще й по акції — типу «дешево й швидко». Все виглядало нормально, але вже по дорозі подумав: а раптом вона фейкова? Бо якщо на кордоні виявиться підробка — нікуди не поїдеш, ще й штраф або депортація світить.

Тому тепер купую тільки в перевірених компаніях і завжди перевіряю поліс через сайт МТСБУ — там буквально за пару хвилин можна дізнатися, чи справжній документ. Вводиш номер машини або поліса — і система показує, чи дійсний він. Ось тут якраз описано, як шахраї підробляють Зелену карту, як це виглядає на практиці та як перевірити, що твоя страховка справжня: https://cripo.com.ua/news/society/yak-shahrayi-pidroblyayut-strahovku-zelena-karta-pereviryayemo-spravzhnist-polisa/ корисна стаття раджу прочитати. До речі, сама марка чи модель авто на ціну не впливає, головне — це тип транспорту (легковик, вантажівка тощо) і термін, на який ти береш поліс. Якщо бачиш дуже дешеву пропозицію — краще перевірити двічі, бо зараз шахраїв вистачає.

• Залишив коментар у темі Тютюн на вагу 1 місяць, 3 тижні тому
  • Мені ні разу не попався.. хоча обіцяли що прям супер якісний і все таке

• Залишив коментар у темі Подорож на своєму авто 1 місяць, 3 тижні тому
  • На власному, разів зо три доводилось їздити за межі України. Із того що обов'язково це документи: закордонний паспорт, водійське посвідчення міжнародного зразка, техпаспорт, Зелена Карта і якийсь запас готівки, бажано дрібні купюри долари чи євро. До речі оформити Зелену карту можна онлайн ось тут https://hotline.finance/ua/green-card це набагато швидше, і ще плюс що ти можеш порівняти ціни і умови. Ну а далі з того що має бути в машині аптечка, вогнегасник, аварійний трикутник, жилет зі світловідбивачами. Десь це просто порада, а десь штраф, якщо немає. Краще мати запасні лампочки, буксирувальний трос і компресор для підкачки шин – за кордоном евакуатор може обійтися дуже дорого.

Щодо дороги – склади маршрут заздалегідь, перевіряй місця для ночівлі, заправки, сервіси. Google Maps добре допомагає, але офлайн-карти в телефоні не завадять. Також круто мати додатки для пошуку АЗС, платних доріг і навіть медичної допомоги. У мене в машині завжди є запас їжі, води, особливо якщо це далека дорога.

Головне – не поспішати, бути уважним і готовим до несподіванок. І тоді подорож буде комфортною, без стресу та з приємними враженнями! 🚗

Загалом, подорож машиною – це кайф, я дуже люблю дороги, кудись їхати, бачити щось нове.

• Залишив коментар у темі Власне авто і подорожі 1 місяць, 3 тижні тому
  • [url=https://hotline.finance/ua/green-card]поліс Зелена Карта онлайн[/url]

• Залишив коментар у темі Власне авто і подорожі 1 місяць, 3 тижні тому
  • На власному, разів зо три доводилось їздити за межі України. Із того що обов'язково це документи: закордонний паспорт, водійське посвідчення міжнародного зразка, техпаспорт, Зелена Карта і якийсь запас готівки, бажано дрібні купюри долари чи євро. До речі оформити <a href=" https://hotline.finance/ua/green-card "> поліс Зелена Карта онлайн </a> набагато швидше, і ще плюс що ти можеш порівняти ціни і умови. Ну а далі з того що має бути в машині аптечка, вогнегасник, аварійний трикутник, жилет зі світловідбивачами. Десь це просто порада, а десь штраф, якщо немає. Краще мати запасні лампочки, буксирувальний трос і компресор для підкачки шин – за кордоном евакуатор може обійтися дуже дорого.

Щодо дороги – склади маршрут заздалегідь, перевіряй місця для ночівлі, заправки, сервіси. Google Maps добре допомагає, але офлайн-карти в телефоні не завадять. Також круто мати додатки для пошуку АЗС, платних доріг і навіть медичної допомоги. У мене в машині завжди є запас їжі, води, особливо якщо це далека дорога.

Головне – не поспішати, бути уважним і готовим до несподіванок. І тоді подорож буде комфортною, без стресу та з приємними враженнями! 🚗

Загалом, подорож машиною – це кайф, я дуже люблю дороги, кудись їхати, бачити щось нове.

Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи