Порадьте перевіреного постачальника BaByliss з хорошим асортиментом для б'юті-бізнесу

Maria
Відправлено 4 дня, 6 годин тому в розділ ОСББ, переглянуто 21 раз(-ів)

Усім привіт. Маю свій невеликий салон, і зараз постало питання закупівлі нових плойок та гофре. Зупинилася на бренді BaByliss, бо майстри його хвалять. Але не можу знайти одне місце, де було б усе в наявності, щоб не збирати по одній позиції з різних кінців країни. Де замовити техніку BaByliss оптом або з хорошою знижкою для салонів? Діліться досвідом.

Кількість коментарів: 1
  • Valentina
    2 дня, 9 годин тому

Дівчата, вітаю! Розумію ваші переживання, бо сама минулої осені зіткнулася з проблемою, коли мій старий випрямляч почав палити волосся і треба було терміново шукати щось надійне на заміну. Я довго вагалася між кількома відомими брендами, ходила звичайними магазинами побутової техніки, але там асортимент професійних лінійок взагалі нікудийній, та й консультанти нічого толком підказати не можуть. Після довгих роздумів вирішила довіритися відгукам практикуючих стилістів і оформила замовлення на спеціалізованому сайті, де і придбала свій новий бебилис https://www.babylisspro.com.ua/ua/ з турмаліновим покриттям. Локони після нього блищать, укладка тримається чудово, а головне — якість збірки на висоті. Мені цей магазин дуже допоміг визначитися.

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ