Хтось купував фіброволокно для бетону через інтернет?

OutOfContextKing
Відправлено 4 дня, 4 години тому в розділ ОСББ, переглянуто 6 раз(-ів)

Планую заливати відмостку навколо хати і хочу підсилити розчин фіброволокном. На місцевому ринку ціну виставили якусь космічну, тож думаю замовити пару мішків онлайн. Може, підкажете якісь нормальні місця, де замовляли і залишилися задоволені? Боюсь натрапити на якийсь дешевий пластик, який просто розлізеться пластівцями в воді і нічого не скріпить.

Кількість коментарів: 1
  • РомантикНаВихідних
    4 дня, 4 години тому

Коли робив відмостку навколо хати, теж постало питання чим краще підсилити розчин, бо старий бетон через пару років просто розсипався. Сусід казав брати сітку, але мені не хотілося витрачати час на її укладання. Почав шукати альтернативи в інтернеті, порівнював ціни на різних ресурсах і читав відгуки. Зрештою зупинився на тому, що мені знадобилося фіброволокно ArmoTec https://fibermix.ua/ua/armotec у FiberMix, бо там була нормальна ціна за мішок і швидка відправка. Брали пару мішків, браку чи якихось проблем із замісом не виявили, бетон став реально міцнішим і при загладжуванні не рвався. Як на мене, для таких робіт це дійсно толковий варіант.

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ